به گردو خوش آمدید

بیوگرافی امین زندگانی

یک شنبه 9 مهر 1391
20:24
alihoveida

 Amin Zendegani

نام و نام خانوادگی : امین زندگانی
تاریخ تولد : 6 / مرداد / 1351
محل تولد : تهران
شغل : بازیگر سینما ، تاتر و تلویزیون
مدرک تحصیلی : لیسانس تئاتر و ادبیات نمایشی (دانشگاه آزاد)
------------------------
امين زندگاني در سال 1351 در تهران متولد شد. از سال 1370 با ورود به دانشگاه هنر و تحصيل در رشته تئاتر وارد عرصه ي هنر شد و به ترتيب در نمايش هاي «همسرايي مختار» (محمود عزيزي)، «خروسك پريشان» (داوود كيانيان)، «بازي تابلوي آخر» (نصرالله قادري)، «به من دروغ بگو» (امين زندگاني)، «دو مرد بر يك نيمكت» (بهاء صدر)، «سرخ سوزان» (چستا ثيري)، «مرغ دريايي» (اكبر زنجانپور) به فعاليت پرداخت. از سال 1374 با بازي در سريال «وكلاي جوان» (بهرام كاظمي)، كار در مقابل دوربين را آغاز كرد و در سريال هاي «به سوي پيروزي» (سيروس مقدم)،‌ «راه سوم» (قاسم جعفري)، «روزگار جواني» (اصغر توسلي)، «همسفر» (قاسم جعفري)، «چند دقيقه زندگي» (حسيني خواه)، «معصوميت از دست رفته» (داوود ميرباقري)،‌ «نوعروس» (بيژن ميرباقري)، «طلسم شده» (داريوش فرهنگ) به ايفاي نقش پرداخت. او همچنين در فيلم هاي سينمايي «زن شرقي»، «آدمكها» و «بازيگر» حضور يافت. زندگاني در سال 1374 جايزه ي بهترين بازيگر مرد از جشنواره ي تئاتر فجر را دريافت كرد و در سال 1380 دومين بازيگر منتخب مردم از بين سريال هاي پخش شده (در طول 4 سال) از شبكه سوم سيما شد
امین در خانواده اي هنرمند و آشنا با موسيقي متولد شدپدرش از اساتيد برتر موسيقي بود كه در سال ۱۳۸۸جمع صميمي خانواده را ترك گفته و به ديار باقي شتافت برادرش (اميد) نيز مدت هاست كه درعرصه موسيقي فعاليت ميكند و آلبومي را نيز باصداي خود روانه بازار كرده است، اما امين به دليل مشغله هاي كار و تحصيل به اين هنر علاقه چنداني (البته براي* فراگيري) نشان نداد، تا اين كه بالاخره به فراگيري نواختن (فلوت) و نيز (گيتار) پرداخت وهم اكنون نيز به عنوان يكي از خوانندگان گروه*هفت* فعاليت ميكند. امین زندگانی چند سال قبل با مینا لاکانی (بازیگر) ازدواج میکنند . این دو که در فیلم زن شرقی همبازی بودند پس از مدتی از هم طلاق میگیرند.
Filmoghraphy
سینمایی
  • ملک سلیمان(۱۳۸۷)
  • خانواده دکترارنست (۱۳۸۸)
  • ژرفا (۱۳۸۷)
  • کابوس (۱۳۸۷)
  • من و دبورا(۱۳۸۴)
  • شهرآشوب (۱۳۸۴)
  • آدمکها (۱۳۸۲)
  • بازیگر(۱۳۷۷)
  • زن شرقی(۱۳۷۶)
.
مجموعه تلویزیونی
  • مختار نامه
  • معصومیت از دست رفته
  • قفسی برای پرواز
  • به سوی پیروزی
  • راه سوم
  • روزگار جوانی
  • همسفر
  • چند دقیقه زندگی
  • نوعروس
  • طلسم شده
  • وکلای جوان 

یک مصاحبه کوتاه با امین زندگانی :
ظاهرا ابتدا نقش دیگری به غیر از مسلم را می خواستید در مختار نامه بازی کنید؟
امین زندگانی:بله درسته,در سریال مختارنامه برای نقش یکی از فرماندهان سپاه مختار که نقش خیلی زیبا و جوانپسندی بود و در کل پروژه حضور داشت,قرارداد بستم.اما یک روز از دفتر آقای میرباقری با من تماس گرفتند و وقتی آنجا رفتم اشان گفتند که می خواهد نقش من را تغییر دهند چون برای نقش مسلم کسی بهتر از من را نداشتند.این نقش در چهار قسمت بیشتر نبود ولی برای من ارزش داشت.
اینطور که گفتید نقش کیان را می خواستید بازی کنید؟
امین زندگانی:زیاد در موردش صحبت نکنیم بهتر است ولی خوب خیلی خوشحالم که توانستم نقش مسلم را به خوبی اجرا کنم و مورد پسند مخاطب باشد.
آیا برای سریال آموزشی هم دیده بودید؟
امین زندگانی:بله برای این سریال آموزش شمشیر بازی دیده بودم و همچنین باید بگم که این آموزش خیلی خوب بود برای من که در فیلم ملک سلیمان هم از آن استفاده کردم ولی در ملک سلیمان بیشتر آموزش سوارکاری به من دادند.آیا می خواهید همیشه همانند این چند مدت پر کار باشید؟
امین زندگانی:من به پرکار بودن و یا کم کار بودند توجه نمی کنم یا اینکه بیشتر دیده بشوم.من بیشتر به اصل فیلم ها و سریال هایی که بازی می کنم توجه دارم و باید بگم که همیشه سعی می کنم به داستان فیلم و سریال را مدنظر داشته باشم.
به غیر از بازیگری در شغل دیگری هم فعالیت دارید؟
امین زندگانی:بله,غیر از سینما,مدت کوتاهی با دوستی شرکت پخش مواد غذایی دایر کردیم اما پس از مدتی به طور مشخص متوجه شدم که استعداد کار اقتصادی ندارم.در کار های موسیقی هم کمی فعالیت داشته ام ولی باید بگم در موسقی هم استعداد خوبی ندارم.

 


بیوگرافی الناز شاکر دوست

یک شنبه 9 مهر 1391
20:7
alihoveida

 Elnaz Shakerdoost

       
نام : الناز شاکردوست
تاریخ تولد: ۷ تیر ۱۳۶۳
محل تولد : تهران
سال‌های فعالیت ۱۳۸۳ تا کنون
مدرک تحصیلی : دانشجوی تئاتر از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تهران
الناز شاکردوست در ۱۳۶۳ به‌دنیا آمد در بیست سالگی (۱۳۸۳) با بازی در فیم گل یخ به کارگردانی کیومرث پوراحمد به سینما وارد شد.در دوران دبستان عاشق بازيگري شد.دانشجوي تئاتر از دانشكده هنر و معماري دانشگاه تهران است. كلا انساني عجيبي است.. عاشق فوتبال است شبيه بازيگري ! مادر خود را بسيار دوست دارد. وی تا به حال دو بار نامزد دریافت تندیس خانه سینما شده‌است. شاکردوست هم از سال ۱۳۸۳ و با بازی در فیلم سینمایی «گل یخ» به کارگردانی کیومرث پوراحمد وارد سینما شد. او در این سال​‌ها در ۲۵ فیلم سینمایی که اغلب فیلم‌هایی تجاری بودند بازی کرده‌است که از جمله این کار‌ها می‌توان به «بی​وفا»، «کیش و مات»، «مجنون لیلی» و «عروس فراری» اشاره کرد. دوست صميمي او گوهر خير انديش است كه حداقل 30 سال از او بزرگتر است.به طور اتفاقي وارد سينما شد.به گفته كيومرث پوراحمد وقتي دنبال يك بازيگر حدودا 20 ساله ميگشته كه الناز رو ديده و از بازي وي كه در ان موقع در تئاتر بازي مي كرده خوشش امده و او را در فيلم گل يخ به عنوان بازيگر نقش اول بازي داده است. بازي هاي مختلف و نقش هاي مختلف كه از او ديديم او را يك بازيگر باهوش و با استعداد معرفي كرده است. بازي هاي متفاوت نظير يك دختر پولدار در عروس فراري ... يك دختر شل و ول در مجردها(واقعا فوق العاده بود).. يك دختر نسل سومي در چه كسي امير را كشت (بازي او در اين فيلم عالي بود..بسيار بهتر از نيكي كريمي . مهناز افشار و...)و بازي بسيار زيباي او در فيلم بي وفا(به عنوان يك دختر پايين خيابوني كه عمرا هيچ بازيگري نمي تونست اين نقش را به اين خوبي بازي كن).در اين سه سال و تا سن 22 سالگي بازي در 11 فيلم يك امار فوق العاده براي يك بازيگر است..منتقدين بسياري از همان اول از بازي او تعريف كرده اند. حتي هنرمنداني مانند مرحوم منوچهر نوذري از بازي وي تعريف كرده اند.. همچنين مهدي فخيم زاده كارگردان خوب كشورمان عنوان كرده است كه الناز شاكردوست به زودي بهترين بازيگر سينماي ايران خواهد شد.

فیلم شناسی :
* ۱۳۸۸: سلام بر عشق (اصغر نعیمی) - محصول: موسسه سینمایی پویا فیلم * ۱۳۸۸: شرط اول (مسعود اطیابی) * ۱۳۸۸: از ما بهتران (مهرداد فرید) * ۱۳۸۸: ناسپاس (پروژه حضرت موسی ع) (حسن هدایت) * ۱۳۸۸: شرخر (حسین شهابی) * ۱۳۸۸: چراغ قرمز (علی غفاری) * ۱۳۸۸: فاصله (کامران قدکچیان) * ۱۳۸۸: نقطه بی بازگشت (سایه) (سیروس رنجبر) * ۱۳۸۷: پوسته (مصطفی آل‌احمد) * ۱۳۸۷: دل خون (محمدرضا رحمانی) * ۱۳۸۷: کیش و مات (جمشید حیدری) * ۱۳۸۷: دو خواهر (محمد بانکی) * ۱۳۸۷: حرکت اول (فرهاد نجفی) * ۱۳۸۷: دو راه حل برای یک مسئله (قاسم جعفری) (فیلم کوتاه) * ۱۳۸۷: کارناوال مرگ (رضا اعظمیان) * ۱۳۸۶: باد در علفزار می‌پیچد (خسرو معصومی) * ۱۳۸۶: در میان ابرها (سید روح الله حجازی) * ۱۳۸۶: مجنون لیلی (قاسم جعفری) * ۱۳۸۵: اتوبوس شب (کیومرث پور احمد) * ۱۳۸۵: بی وفا (اصغر نعیمی) * ۱۳۸۵: خدا نزدیک است (علی وزیریان) * ۱۳۸۵: قاعدهٔ بازی (احمدرضا معتمدی) * ۱۳۸۵: چند می‌گیری گریه کنی؟ (شاهد احمدلو) * ۱۳۸۴: چه کسی امیر را کشت؟ (مهدی کرم‌پور) * ۱۳۸۴: قتل آن لاین (مسعود آب پرور) * ۱۳۸۳: عروس فراری (بهرام کاظمی) * ۱۳۸۳: مجردها (اصغر هاشمی) * ۱۳۸۳: گل یخ (کیومرث پوراحمد) سریال * ۱۳۸۹: قلب یخی (محمدحسین لطیفی) - اولین سریال بخش خصوصی ایرانی (شامل سه فصل ۱۲ قسمتی)

بیوگرافی حامد کمیلی

یک شنبه 9 مهر 1391
19:57
alihoveida

 

نام و نام خانوادگی : حامد کمیلی
تاریخ تولد : ۱۴ تیر ماه سال ۱۳۶۱
محل تولد : اصفهان
تحصیلات : مدرک کارشناسس مدیریت بازرگانی و کاردانی کامپیوتر
شغل : بازیگر سینما و تئاتر
فصل مورد علاقه اش پاییز است چون به گفته ی خودش در پاییز غمی وجود دارد که در عین شادی نهفته هم دارد . دارای شش سال سابقه آشنایی با ساز پیانو هست. کارهای مورد علاقه در اوقات فراغت : خواندن فیلنامه / تماشای فیلم / نوازندگی پیانو و همراهی با خانواده .
دارای ۲ برادر ۲ قلو به نام های احسان و ایمان که هر دو تازه وارد دانشگاه شدند . احسان عمران و ایمان معماری می خواند . وضعیت تاهل : مجرد ... حامد کمیلی کارشناس مدیریت بازرگانی است .اهل اصفهان است . کارش را با تئاتر در اصفهان شروع کرده و بعد در تهران ادامه داده و در این رشته از شاگردان فریدون خسروی و گلاب آدینه بوده است.جایزه ی بهترین بازیگران تئاتر فجر را برده است.دو کار ملک دل به کارگردانی سعید سعدی و حرف ربط فریدون خسروی را آماده ی کار دارد. او اهل مطالعه است وبه آینده اش امیدوار . اطرافیانش از او به عنوان انسانی پاک ساده و صمیمی یاد می کنند . در زمینه ی روانشناسی مطالعات زیادی دارد. پیانو وتار می نوازد . بسکتبال هم بازی می کند. از خواننده ها به شهرام ناظری علاقه مند است. از بازیگران خارجی آل پاچینو شون پن و از بازیگران ایرانی علی نصیریان و پرویز پرستویی و رضا کیانیان را دوست دارد . او می گوید: برای انتخاب نقش اولین چیزی که برایم مهم است ارتباط اولیه خودم با نقش است. ولی نقش هایی که خیلی خاص باشند و بتوان به شکلی ویژه به آنها نگاه کرد و نقشهایی که حرفی برای گفتن داشته باشند برایم خیلی باارزشند. دوست دارم در هر نقشی که ایفا می کنم همیشه حرفی برای گفتن داشته باشم.


بیوگرافی علی صادقی

یک شنبه 9 مهر 1391
19:50
alihoveida

 

 

Ali  Sadeghi
نام و نام خانوادگی : علی صادقی
تاریخ تولد : 14 / آذر / 1359
محل تولد : تهران
شغل : بازیگر سینما و تلویزیون
تحصیلات : فوق دیپلم کامپیوتر
محل زندگی : تهران/ خیابان شریعتی/ پل صدر
----------------------
 
علی صادقی متولد ۱۴ آذر ۱۳۵۹ یکی از بازیگران طنز سینما و تلویزیون ایران است .پدرش تراشکار و مادرش خانه دار است یک خواهر کوچکتر و یک برادر بزرگتر از خودش دارد. وی به گفته ی خودش به طور اتفاقی و با مجموعه آفتاب عالم تاب ساخته امیر سماواتی و مازیار حبیبی نیا وارد عرصه سینما شد.
  اصلاً اهل فوتبال نیست و بین سازها به گیتار برقی بیشتر علاقه دارد. خود او کار کوچه ی اقاقیااش را بیشتر از بقیه دوست دارد.بزرگترین آرزوی وی این است که آخر و عاقبتش به خیر باشد.ایده ی وی در زندگی این است که یک مزرعه داشته باشد در استرالیا با گاو ... 
خوبی اخلاق وی این است که دروغ در کارش نیست. بدی اخلاقش هم اینه که خیلی رک است.در زندگی بیشتر ازموسیقی گوش دادن لذت می برد   خودش میگه که اگه دوباره به دنیا بیاد میره سراغ آهنگسازی ولی برای بازیگری هم ارزش زیادی قائله.کارتون مورد علاقه علی صادقی در دوران کودکی یه کارتون عروسکی به نام ارگ و جیرجیر، بل و سباستین بود.
سینما
سال نام فیلم سمت کارگردان اکران توضیحات
۱۳۹۰ 
۱۳۸۹

همه چی آرومه

بازیگر

مصطفی منصوریار
- -
۱۳۸۹ ورود زنده ها ممنوع بازیگر جواد مزدآبادی - -
۱۳۸۹ پیتزا مخلوط بازیگر حسین قاسمی جامی - -
۱۳۸۹ ورود آقایان ممنوع بازیگر رامبد جوان - -
۱۳۸۸ بعد از ظهر سگی سگی بازیگر مصطفی کیایی ۱۴ مهر ۱۳۸۹ -
۱۳۸۸ سه درجه تب بازیگر حمیدرضا صلاحمند - -
۱۳۸۸ زمهریر بازیگر علی روئین تن - -
۱۳۸۸ ازدواج در وقت اضافه بازیگر سعید سهیلی خرداد ۱۳۸۹ -
۱۳۸۸ شیر و عسل بازیگر آرش معیریان اردیبهشت ۱۳۸۹ -
۱۳۸۷ زندگی شیرین بازیگر قدرت الله صلح میرزایی شهریور ۱۳۸۸ -
۱۳۸۷ کیش و مات بازیگر جمشید حیدری مرداد ۱۳۸۸ -
۱۳۸۷ حرکت اول بازیگر فرهاد نجفی اکران نشد به صورت VCD و DVD توسط تصویر دنیای هنر منتشر گردید
۱۳۸۶ تیغ زن بازیگر علیرضا داوودنژاد ۲۲ خرداد ۱۳۸۷ -
۱۳۸۵ اگه می‌تونی منو بگیر بازیگر مهمان شاهد احمد لو خرداد ۱۳۸۶ -
۱۳۸۴ چپ دست بازیگر مهمان آرش معیریان بهمن ۱۳۸۴ -
۱۳۸۴ هوو بازیگر علیرضا داوودنژاد ۲ فروردین ۱۳۸۵ -
۱۳۸۳ پیک نیک در میدان جنگ بازیگر سید رحیم حسینی - -
۱۳۸۳ آقا بازیگر امید بهکار - -
۱۳۸۲ روایت سه گانه (اپیزود دوم، شوخی‌های خدا) بازیگر عبدالحسن برزیده - فیلم توقیفی
فیلم ویدیویی-تلویزیونی
مجموعه‌های تلویزیونی

 

 


بیوگرافی خسرو شکیبایی

یک شنبه 9 مهر 1391
19:41
alihoveida

 

khosro Shakibaei

 نام: خسرو شکیبائی

محل تولد: تهران
تاریخ تولد: 1323

تحصیلات: بازيگري (دانشکده هنرهای زیبا/دانشگاه تهران)
شغل: بازیگر تئاتر، سینما و تلوزیون

افتخارات: 2سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر و ...
 
--------------------------
خسرو شکیبائی سينما، تئاتر و تلويزيون ايران كه سال‌ها با حميد هامون در فيلم «هامون» داريوش مهرجويي باورش كرديم و به خاطر اين فيلم، سيمرغ بلورين بهترين بازيگر مرد را در هشتمين دوره‌ي جشنواره فجر گرفت، سال‌ها بعد به خاطره فيلم «كيميا»ي احمدرضا درويش، دوباره اين سيمرغ را به خانه برد. او سومين سيمرغ خود را هم را براي بازي در نقش عادل مشرقي فيلم «سالاد فصل» فريدون جيراني گرفت. از آخرين افتخارات شكيبايي هم ديپلم افتخار براي فيلم «اتوبوس شب» كيومرث پوراحمد بود
خسرو شكيبايي كه خاطره‌ي بازي‌اش را در فيلم‌هاي «كاغذ بي‌خط»‏، «يك‌بار براي هميشه» و مجموعه‌هاي تلويزيوني «مدرس»، «روزي روزگاري» و‏‏ «خانه‌ي سبز» از ياد نبرده‌ايم، كم‌تر اهل گفت‌وگو و مصاحبه بود و با بيان صميمانه‌اش از خبرنگاران مي‌خواست كه از او توقع مصاحبه نداشته باشند و دلگير هم نشوند.   با بازي در نقش كوتاهي در فيلم «خط قرمز» (مسعود كيميايي، 1361) اولين حضورش را در سينما رقم زد و با «هامون» در خاطره‌ها ماندگار شد.   در حدود 40 فيلم سينمايي حضور داشته است؛ فيلم‌هايي همچون: «پري»،«رابطه»، «سايه به سايه»، «درد مشترك» و «خواهران غريب» و با فيلم‌سازان شاخصي چون داريوش مهرجويي، ناصر تقوايي و مسعود كيميايي همكاري داشت
آخرين نقش‌آفريني اين هنرمند در فيلم تلويزيوني «پيوند» سعيد عالم‌زاده و آخرين نمايش فيلمش، «آشيانه‌اي براي زندگي» حميد طالقاني بود كه به مناسبت روز پدر از تلويزيون پخش شد
 
شكيبايي متولد سال 1323 در تهران، فارغ‌التحصيل بازيگري از دانشكده‌ي هنرهاي زيباي دانشگاه تهران بود. در زندگي‌نامه‌ي او به اين موارد اشاره شده است: علاقه به كشتي كچ و شركت در چند مسابقه‌ي آماتوري و غيرحرفه‌يي (1340)، عضو گروه نمايشي توسكا و بازيدر نمايش پنجه‌ي عدالت، گوينده‌ي فيلم در استوديو شهاب (49-1347)، فعاليت در تئاتر (1354) و انتشار چند نوار از شعرهاي شاعران معاصر. 
از نمايش‌هاي او هستند: پنجه‌ي عدالت، زير گذر لوطي صالح، تراژدي كسري، هنگامه‌ي شيرين وصال، بليت تئاتر، پنجه به دست آوردن، صيادان، با خشم به ياد آر، بازرس، سنگ و سرنا، همه‌ي پسران من، شب بيست و يكم و بيا تا گل برافشانيم.
        جوايز و سيمرغ بلورين وي از جشنواره فيلم فجر عبارتند از : 
هامون / هشتمين دوره 
کيميا / سيزدهمين دوره 

         
نامزد جشنواره فيلم فجر براي سيمرغ بلورين
يکبار براي هميشه / يازدهمين دوره 
سايه به سايه / پانزدهمين دوره 
کاغذ بي خط / بيستمين دوره 

        
کارنامه فيلم هاي سينمايي خسرو شکيبايي عبارت است از
خط قرمز (مسعود کيميايي - 1361
دادشاه (حبيب کاووش - 1362
صاعقه (1364
رابطه (پوران درخشنده - 1365
دزد و نويسنده (کاظم معصومي - 1365
ترن (امير قويدل - 1366
شکار (مجيد جوانمرد - 1366
هامون (داريوش مهرجويي - 1368
عبور از غبار (پوران درخشنده - 1368
ابليس (احمدرضا درويش - 1368
جستجو در جزيره (مهدي صباغزاده - 1369
سارا (داريوش مهرجويي - 1371
پرواز را بخاطر بسپار (حميد رخشاني - 1371
يکبار براي هميشه (سيروس الوند - 1371
بلوف (ساموئل خاچيکيان - 1372
کيميا (احمدرضا درويش - 1373
پري (داريوش مهرجويي - 1373
درد مشترک (ياسمين ملک نصر - 1373
لژيون (سيدضياءالدين دري - 1373
سايه به سايه (علي ژکان - 1374
خواهران غريب (کيومرث پوراحمد - 1374
سرزمين خورشيد (احمدرضا درويش - 1374
عاشقانه (عليرضا داودنژاد - 1374
رواني (داريوش فرهنگ - 1376
زندگي (اصغر هاشمي - 1376
دختردايي گمشده (داريوش مهرجويي - 1377
ميکس (داريوش مهرجويي - 1378
دختري بنام تندر (حميدرضا آشتياني پور - 1379
کاغذ بي خط (ناصر تقوايي - 80/1379
مزاحم (سيروس الوند - 1380
اثيري (محمدعلي سجادي - 1380
صبحانه براي دو نفر (مهدي صباغزاده، 1382
ازدواج صورتي (منوچهر مصيري، 1383
سالاد فصل (فريدون جيراني، 1383
حکم (مسعود کيميايي، 1383
ستاره ها (فريدون جيراني، 1384
عروسک فرنگي (فرهاد صبا، 1384)

اتوبوس شب (1385
      مجموعه هاي تلويزيوني وي عبارتند از
مدرس 
خانه سبز (مجموعه - بيژن بيرنگ، مسعود رسام - 1375) 
کاکتوس (مجموعه سري اول - محمدرضا هنرمند - 1377
تفنگ سرپر‌ (مجموعه - امرالله احمدجو - 79/1378
در کنار هم (مجموعه تلويزيوني - فتحعلي اويسي- 1381)
 


بیوگرافی امین حیایی

یک شنبه 9 مهر 1391
17:20
alihoveida

 

Amin Hayaei
 
نام : امین حیایی
تاریخ تولد: 19 خرداد 1349
محل تولد: محله قیطریه شهر تهران
شغل: بازیگر سینما و تلویزیون/ در موسیقی هم فعالیت میکند
تحصیلات: فارق التحصیل کامپیوتر
نام همسر: نیلوفر خوش خلق(بازیگر)
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد در بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر(86)
----------------------
امین حیایی متولد ۱۹ خرداد ۱۳۴۹ در قیطریه تهران است او فرزند بزرگ خانواده است برادر کوچکتر او امید نام دارد که در کار های مربوط به موسیقی فعالیت میکندنام همسر او نیلوفر خوش خلق است و انها دارای یک پسر به نام دارا حیایی میباشند امین مادرش را تک ستاره ی زندگیش میداند وبه او علاقه ی شدیدی دارد مادرش معلم است وپدرش شغل ازاد دارد رنگ مورد علاقه ی او سبز است به بازی بازیگرانی نظیر ال پاچینو و عزت ...انتظامی علاقه دارد والیبال و موج سواری ورزش های مورد علاقه ی او هستندیک خواهر زاده به نام امیر علی دارد که او را بسیار دوست می دارد دایی امین نیز از نقاشان ایران محسوب میشود به قول رضا رشید پور (در برنامه ی عبور شیشه ای از همان بچگی نیز پولساز بوده است به این ترتیب که بچه های همسایگان را در پارکینگ منزل جمع می کرد وبا چوب وحلب وپارچه نمایش به راه می انداخت وپانتومیم اجرا می کرد در ضمن بلیط های این نمایش به گفته ی خودش دانه ای یک قران بوده است.
                         
امین حیایی از میان بازیگران زن سینما ی ایران با هدیه تهرانی و مهناز افشار راحت است محمد رضا گلزار نیز یکی از دوستان صمیمی او در عرصه ی سینما است. اولین تجربه یسینمایی او دو همسفر به کارگردانی اصغر هاشمی است که ثریا قاسمی او را کشف وبع این کارگردان معرفی نمود در ضمن امین حیایی زندگی هنری خود را مدیون اوست از سال ۱۳۷۰ وارد عرصه ی هنر شده است شروع کار طنز او با فیلم عروس خوش قدم است ۸ یا ۹ سال است که هم گیتار می نوازد وهم میخواند نوازندگی را بیشتر از خوانندگی دوست داردو در فیلم بوی بهشت بالاجبار نقش یک خواننده را بازی کرد تا به حال با پرویز پرستویی همبازی نشده است اما در سال ۱۳۷۳ در فیلم اپارتمان همبازی شد برای بازی در فیلم زن زیادی به کارگردانی تهمینه میلانی برنده ی سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد شدنقش مکمل عروس خوش قدم برای او کاندیداتوری جشن خانه ی سینما را برایش به ارمغان اورد وهم چنین نقش اصلی دختر ایرونی که با بازی روانش جایزه ی حافظ جشن دنیای تصویر را از ان خود کرد از نظر او زیاد بازی کردن اشکالی ندارد زیرا دوران اوج وسرحالی یک بازیگر چندان طولانی نیست پس بهتر است از این سال های طلایی نهایت استفاده را بکنی!می گوید سعی میکنم در هر فیلمی بهترین بازی ام را ارائه دهم تا فیلم در گیشه با فروش خوبی روبرو شود وخیلی به این موضوع که امین حیایی بازیگر بفروشی است اعتقاد ندارم (که البته این هم از فروتنی وتواضع ایشان است )می گوید از پیری نمی ترسم پیری هم جزئی از زندگی است و فکر میکنم دوران شیرینی باشد وکسانی که میخواهند پیری من راببینند به فیلم شام عروسی مراحعه کنند امین می گوید کلاه پهلوی سریالی ماندگار خواهد شد زیرا تیم بازیگری ان حرفه ای وکارگردان توانمندی داردامین بیشتر اوقات وقت رفتن به سینما را ندارد ومنتظر می ماند تا سی دی انها به بازار بیاید البته سی دی مجاز فیلم ها و بعد ان را از تلویزیون منزل تماشا میکند ابتدا قرار بود امین حیایی نقش ناصر ملک را در فیلم قرمز بازی کند وحتی فیلم قرمز تا دو هفته با بازی او فیلمبرداری شداما سرانجام امین حیایی به دلیل بیماری از این فیلم کنار کشید و حدود ده سال بعد با فریدون جیرانی کارگردان فیلم قرمز در سه فیلم جداگانه ی ستاره ها کار کرد تابه امروز دو کاست با صدای خودش روانه ی بازار کرده است فروش میلیاردی اخراجی ها او را به یکی از پولساز ترین بازیگران مرد سینمای ایران تبدیل کرد می گوید اگر سی دی غیر مجاز اخراجی ها وارد بازار نمی شد این فیلم به راحتی در تهران سه میلیارد تومان می فروختمحمد رضا شریفی نیا از حضور او در بیشترفیلم های سینمایی استفاده میکندو جدیدترین همکاری مشترک انها در فیلم دایره ی زنگی به کارگردانی پریسا بخت اور است و...خیلی ها می گفتند او به درد بازیگری نمی خورد اما در حال حاضر حیایی یکی از گرانترین بازیگران سینمای ایران است که به خاطر پرکاری اش عملا به پر در امد ترین بازیگر سینمای ایران تبدیل شده است.
              
فیلموگرافی:
دوهمسفر 1370
دوروی سکه 1371
پرتگاه 1372
حامی 1372
مرد کوچک 1373
گارد ویژه 1374
براده های خورشید 1374
سیب سرخ حوا 1376
علف های هرز1377
دست های الوده 1378
بادام های تلخ 1378
تکیه برباد 1379
مانی وندا 1379
مونس 1379
مزاحم 1380
اثیری 1380
عروس خوش قدم 1381
دختر ایرونی 1381
بوی بهشت 1381
رز زرد 1381
کما 1382
شکلات 1382
مهمان مامان 1382
عروس فراری(۱۳۸۳)
نقاب 1383
سرود تولد 1383
چه کسی امیر را کشت؟ 1384
ستاره ها 1384
شام عروسی 1384
اکواریم 1384
تله 1384
سنگ کاغذ قیچی 1385
مهمان 1385
هرشب تنهایی 1386
و دایره زنگی 1386
شب 1386
مجموعه تلویزیونی:
آپارتمان  1372
روزگار جوانی 1377
همسایه ها  1379
منبع : کلوپ هواداران امین حیائی ( با ویرایش)


بیوگرافی ایرح قادری

یک شنبه 9 مهر 1391
16:54
alihoveida

 

Iraj Qaderi
نام کامل : امیرایرج قادری
زمینه فعالیت : کارگردان، بازیگر، تدوین‌گر، فیلمنامه نویس، تهیه کننده
زاده : ۱۳۱۴   تهران
درگذشته : ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱  تهران  77 سالگی- محل دفن قبرستان کرج
سال‌های فعالیت : ۱۳۳۴ تا ۱۳۹۱
همسر : کبری اطمینان مقدم (تهمینه) بازیگر سینما
فرزندان : تورج (در سال ۱۳۷۲ براثر سانحه رانندگی در اورگان آمریکا درگذشت)
ایرج قادری متولد ۱۳۱۴ تهران و درگذشته ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ تهران، کارگردان، فیلمنامه‌نویس و بازیگر سرشناس و قدیمی سینمای ایران بود. ایرج قادری در ۴۱ فیلم کارگردان، ۴ فیلم نویسنده، ۷۲ فیلم بازیگر، ۹ فیلم تهیه کننده و ۱ فیلم تدوین‌گر بود. آخرین فیلم او شبکه (1389) بود.
ایرج قادری دارای تحصیلات ناتمام در رشته داروسازی است. وی فعالیت سینمایی را سال ۱۳۳۴ با بازی در فیلم «چهار راه حوادث» به کارگردانی ساموئل خاچیکیان آغاز کرد. او سال ۱۳۴۱ شرکت سینمایی «پانوراما» را به همراه موسی افشار تأسیس کرد. وی که اغلب به عنوان یکی از فیلمسازان سینمای پیش از انقلاب شناخته می‌شود، فعالیت خود در دوران پس از انقلاب با ساخت فیلم تاراج (۱۳۶۳) ادامه داد. بعد از این فیلم و تا اوایل دهه ۷۰ فیلمی نساخت و با درام جنایی می‌خواهم زنده بمانم فیلمنامه‌ای از رسول صدرعاملی و براساس داستان زندگی پدرام تجریشی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد. وی در اردیبهشت ۱۳۹۱ به دلیل تشدید بیماری سرطان ریه در بیمارستان بستری شد و به دلیل همین بیماری سرانجام در صبح یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۱ درگذشت.
 
ایرج قادری در ۴۱ فیلم کارگردان، ۴ فیلم نویسنده، ۷۲ فیلم بازیگر، ۹ فیلم تهیه کننده و ۱ فیلم تدوین‌گر بود.
 
کارگردان
 
1.            شبکه (۱۳۸۹
 
2.           پاتو زمین نذار (۱۳۸۷
 
3.         محاکمه (۱۳۸۵
 
4.         آکواریوم (۱۳۸۴
 
5.          چشمان سیاه (۱۳۸۱
 
6.          سام و نرگس (۱۳۷۹
 
7.         شهرت (۱۳۷۹
 
8.         طوطیا (۱۳۷۷
 
9.           پنجه در خاک (۱۳۷۶
 
10.         نابخشوده (۱۳۷۵
 
11.          می‌خواهم زنده بمانم (۱۳۷۳
 
12.         تاراج (۱۳۶۳
 
13.       برزخی‌ها (۱۳۶۱
 
14.       دادا (۱۳۶۱
 
15.       برادر کشی (۱۳۵۷
 
16.        پشت و خنجر (۱۳۵۶
 
17.       حکم تیر (۱۳۵۶
 
18.       دو کله شق (۱۳۵۶
 
19.        سرسپرده (۱۳۵۶
 
20.        بت (۱۳۵۵
 
21.         بیدار در شهر (۱۳۵۵
 
22.        سینه چاک (۱۳۵۵
 
23.      رفیق (۱۳۵۴
 
24.      هدف (۱۳۵۴
 
25.      هوس (۱۳۵۴
 
26.       قفس (۱۳۵۳
 
27.      بی حجاب (۱۳۵۲
 
28.      بیقرار (۱۳۵۲
 
29.       اتل متل توتوله (۱۳۵۱
 
30.      عطش (۱۳۵۱
 
31.       برای که قلب‌ها می‌تپد (۱۳۵۰
 
32.      جان سخت (۱۳۵۰
 
33.    نقره داغ (۱۳۵۰
 
34.    خشم عقابها (۱۳۴۹
 
35.    سکه شانس (۱۳۴۹
 
36.     رابطه (۱۳۴۸
 
37.    سوگند سکوت (۱۳۴۸
 
38.    بسترهای جداگانه (۱۳۴۷
 
39.     شاهراه زندگی (۱۳۴۷
 
40.      لیلاج (۱۳۴۵
 
41.       داغ ننگ (۱۳۴۴
 
نویسنده
 
1.            آکواریوم (۱۳۸۴)
 
2.           سام و نرگس (۱۳۷۹)
 
3.         پنجه در خاک (۱۳۷۶)
 
4.         لیلاج (۱۳۴۵)
 
بازیگر
 
1.            شبکه (۱۳۸۹)
 
2.           پاتو زمین نذار (۱۳۸۷)
 
3.         محاکمه (۱۳۸۵)
 
4.         آکواریوم (۱۳۸۴)
 
5.          شهرت (۱۳۷۹)
 
6.          برزخی‌ها (۱۳۶۱)
 
7.         دادا (۱۳۶۱)
 
8.         پنجمین سوارسرنوشت (۱۳۵۹)
 
9.           برادر کشی (۱۳۵۷)
 
10.         لبه تیغ (۱۳۵۷)
 
11.          پشت و خنجر (۱۳۵۶)
 
12.         حکم تیر (۱۳۵۶)
 
13.       دو کله شق (۱۳۵۶)
 
14.       سرسپرده (۱۳۵۶)
 
15.       طغیانگر (۱۳۵۶)
 
16.        کوسه جنوب (۱۳۵۶)
 
17.       بی نشان (۱۳۵۵)
 
18.       بیدار در شهر (۱۳۵۵)
 
19.        چلچراغ (۱۳۵۵)
 
20.        سینه چاک (۱۳۵۵)
 
21.         پلنگ در شب (۱۳۵۴)
 
22.        رفیق (۱۳۵۴)
 
23.      شاهرگ (۱۳۵۴)
 
24.      عمو فوتبالی (۱۳۵۴)
 
25.      هدف (۱۳۵۴)
 
26.       هوس (۱۳۵۴)
 
27.      ترکمن (۱۳۵۳)
 
28.      دکتر و رقاصه (۱۳۵۳)
 
29.       قفس (۱۳۵۳)
 
30.      مرگ در باران (۱۳۵۳)
 
31.       موسرخه (۱۳۵۳)
 
32.      بی حجاب (۱۳۵۲)
 
33.    بیقرار (۱۳۵۲)
 
34.    بیگانه (۱۳۵۲)
 
35.    شلاق (۱۳۵۲)
 
36.     مترس (۱۳۵۲)
 
37.    ناخدا باخدا (۱۳۵۲)
 
38.    نامحرم (۱۳۵۲)
 
39.     اتل متل توتوله (۱۳۵۱)
 
40.      توبه (۱۳۵۱)
 
41.       عطش (۱۳۵۱)
 
42.      برای که قلب‌ها می‌تپد (۱۳۵۰)
 
43.    جان سخت (۱۳۵۰)
 
44.    دل‌های بی آرام (۱۳۵۰)
 
45.    غلام ژاندارم (۱۳۵۰)
 
46.     میعادگاه خشم (۱۳۵۰)
 
47.    نقره داغ (۱۳۵۰)
 
48.    آژیر خطر (۱۳۴۹)
 
49.     خشم عقابها (۱۳۴۹)
 
50.      کوچه مردها (۱۳۴۹)
 
51.       جدایی (۱۳۴۸)
 
52.      جیب بر خوشگله (۱۳۴۸)
 
53.    رابطه (۱۳۴۸)
 
54.    سوگند سکوت (۱۳۴۸)
 
55.     بسترهای جداگانه (۱۳۴۷)
 
56.     تک تازان صحرا (۱۳۴۷)
 
57.    دشت سرخ (۱۳۴۷)
 
58.    رودخانه وحشی (۱۳۴۷)
 
59.      شاهراه زندگی (۱۳۴۷)
 
60.       دو انسان (۱۳۴۵)
 
61.        لیلاج (۱۳۴۵)
 
62.       مأمور دو جانبه (۱۳۴۵)
 
63.     داغ ننگ (۱۳۴۴)
 
64.     فریاد دهکده (۱۳۴۴)
 
65.     بن بست (۱۳۴۳)
 
66.      نیرنگ دختران (۱۳۴۳)
 
67.     تار عنکبوت (۱۳۴۲)
 
68.     ور پریده (۱۳۴۱)
 
69.      گلی در شوره زار (۱۳۴۰)
 
70.      ماجرای جنگل (۱۳۳۹)
 
71.       چشمه آب حیات (۱۳۳۸)
 
72.      چهارراه حوادث (۱۳۳۴)
 
تهیه کننده
 
1.            شبکه (۱۳۸۹)
 
2.           آکواریوم (۱۳۸۴)
 
3.         پشت و خنجر (۱۳۵۶)
 
4.         موسرخه (۱۳۵۳)
 
5.          لیلاج (۱۳۴۵)
 
6.          داغ ننگ (۱۳۴۴)
 
7.         بن بست (۱۳۴۳)
 
8.         تار عنکبوت (۱۳۴۲)
 
9.           ماجرای جنگل (۱۳۳۹)
 
تدوین
 
1.            پنجه در خاک (۱۳۷۶)

بیوگرافی اکبر عبدی

یک شنبه 9 مهر 1391
16:35
alihoveida

 

 

Akbar Abdi
 
نام اصلی : اکبر عبدی آقاباقر
 
زمینه فعالیت : بازیگر سینما و تلویزیون
 
تاریخ تولد : ۴ شهریور ۱۳۳۹
 
محل تولد : اردبیل
 
نام فرزندان: المیرا عبدی
 
مدرک تحصیلی : دیپلم
 
افتخارات : سیمرغ بلورین جشنواره فجر در سالهای 1378 و 1390
------------------------------------------------------------------------------
  اکبر عبدی (زاده ۴ شهریور ۱۳۳۹) از بازیگران سینما و تلویزیون ایران می‌باشد. وی بیشتر در نقش‌های کمدی بازی می‌کند و فیزیک بدنی خاصی دارد و صورت وی، امکان گریم شدید و ساختن چهره‌های گوناگون، مانند نوجوانان و زنان را به وی می‌دهد. اکبر عبدی از هنرجویان مدرسه هنر و ادبيات صدا و سيما بوده است. بازیگری که طی سه دهه گذشته از حضورش در سینما و تلویزیون ایران آنقدر نقش‌های عجیب ایفا کرده که در گوشه گوشه خاطرات سینما دوستان جایگاهی ویژه دارد. اکبر عبدی که درست سی‌سال پیش در چنین روزهایی برای اولین بار حضور در جلوی دوربین را با مجموعه تلویزيونی «محله بروبيا» تجربه کرد. این روزها پس از سه‌دهه با جلوه‌ای دیگر بر سینماها ظاهر شده است. او پس از اینکه تعداد زیادی از مادران سینماي ایران از جمله جمیله شیخی، حمیده خیرآبادی، نیکو خردمند و... جهان فانی را وداع گفتند، جایگزین مادران سینمای ایران شده و اتفاقا از این آزمون نیز سربلند بیرون آمده است. حال نگاهی می‌کنیم به عجیب‌ترین نقش‌های اکبر سینمای ایران در پایان سومین دهه از عمر بازیگری‌اش. اکبر عبدی در جوانی وارد دنیای تصویر شد، اما در بدو حضورش در سن ۲۵ سالگی در نقش کودکان در مجموعه تلویزیونی «محله بروبيا» ظاهر شد. او آنقدر در این نقش خوش درخشید که اگر در خاطرات جملگی کودکان و نوجوانان دهه ۶۰ جست‌وجو کنید، اکبر عبدی را به‌خاطر دارند و البته کمتر کسی به‌ياد می‌آورد که در کنار عبدی بازیگران دیگری همچون، محمود جعفری، حمید جبلی و حتی آتیلا پسیانی نیز حضور داشتند. البته گواهی دیگری بر این مدعا می‌تواند حضور اکبر عبدی در مجموعه سیزده قسمتی «بازهم مدرسه‌ام دیر شد» باشد که از میان تمامی‌بازیگران جوان «محله برو بیا» فقط اکبر عبدی توانست به این مجموعه راه ابد و اتفاقا در همین نقش پسربچه تپل و بازیگوش به مخاطبان معرفی شد. اما این تمامی‌حضور اکبر عبدی در نقش کودکان نیست، زیرا او زمانی که در میانسالی نیز قرار داشت با بازی در فیلم «سفرجادویی» با کارگردانی ابوالحسن داووی، نقش کودکی و میانسالی اش را بازی کرد. او بارها در نقش کودکان ظاهر شد و هیچ‌گاه این تصور را در ایفای نقش‌هایش ایجاد نکرد که او مردی است در میانسالی و برای همه مخاطبان حضور او در نقش کودکان باور پذیر بود. درخشش اکبر عبدی از «محله برو بیا» خبر از ظهور کمدین جدیدی می‌داد که سینمای تازه پا گرفته، پس از انقلاب اسلامی‌نیازمند آن بود. عبدی خیلی زود به سینما معرفی شد و در فیلم کمدی «جنجال بزرگ» احمد شاکری به ایفای نقش پرداخت. اگرچه این فیلم شش سال بعد از ساخت اکران شد، اما استعداد قابل توجه اکبر عبدی آنچنان در میان سینماگران زمزمه می‌شد که او تا سال ۶۸ حضور در چهار فیلم کمدی، «مردي كه موش شد»، « ماموريت»، «اجاره نشين‌ها» و «گراند سينما» را تجربه کرد. او در جملگی نقش‌هایی که برعهده گرفت آنقدر درخشان ظاهر شد که به اد آوردن این آثار بدون اکبر عبدی غیرممکن می‌نماید. حضور عبدی در فیلمی‌مانند «اجاره نشين‌ها» در کنار بازیگری همچون عزت الله انتظامی‌و کارگردان مولفی همچون داریوش مهرجویی نقطه عطف این دوران برای او بود و آغازی برای ایفای نقش‌هایی مهم تر در فیلم‌های کارگردانانی با تجربه تر. این اتفاق با فیلم «مادر» زنده اد علی حاتمی‌افتاد و اکبر عبدی در نقش جوانی با بيماري شیزوفرنی آنقدر خوش درخشید که باعث شد سینمای ایران به داشتن چنین استعدادی ببالد. عبدی پس از این فیلم بسیاری از نقش‌های جدی، کمدی و فانتزی را در سینمای ایران بازی و به ستاره سینمای ایران بدل شد. این موضوع حتی سبب شد که در فیلم «هنرپیشه» نقش خودش «اکبر عبدی» را نیز بازی کند. اکبر عبدی در دهه هفتاد با بازی در ۲۵ فیلم سینمایی طی یک دهه و کار کردن با کارگردانی همچون زنده اد علی حاتمی، داریوش مهرجویی، ناصر تقوایی، محمدرضا هنرمند، بهروز افخمی‌و... نقش‌های پیچیده ای را بازی کرد که در جملگی آنها درخشش قابل ملاحظه ای داشت. اما دهه۷۰ اکبر عبدی نیازمند ارائه نقشی بود که بیش از گذشته توانایی‌های او را نشان دهد. نقشی که با فیلم «آدم برفی» به سراغش آمد و اکبر عبدی توانست با ظاهر شدن در نقش یک زن و مرد، در این فیلم مهر تاییدی بر کارنامه هنری خود پس از یک دهه بزند. او در قالب ایفای نقش یک زن آنقدر خوش درخشید که بسیاری از سینماگران را به تحسین وا داشت، اما بی‌مهری‌هایی که به این فیلم در زمان اکران شد؛ باعث دلسردی عوامل و سازندگان این فیلم شد. اما نقطه اوج استعداد اکبر عبدی با «آدم برفی» و درست سرآغاز افول کارنامه هنری‌اش از همین فیلم آغاز شد. تهران امروز نوشت: او طی دودهه پس از شبحی در بیش از ۴۰ فیلم سینمایی و مجموعه تلویزیونی به ایفای نقش پرداخت که تنها شبحی از اکبر عبدی گذشته را به‌همراه داشت، هرچند نمی‌توان به این موضوع اشاره نکرد که در همین آثار اکبر عبدی توانست لحظه‌های درخشانی را نیز ثبت کند ولی هرگز به دوران اوج خود باز نگشت. اما در سرآغاز چهارمین دهه از حضور اکبر عبدی در عرصه بازیگری، او در نقشی ظاهر شده که می‌تواند نوید دهنده دوران جدیدی از درخشش اکبر عبدی در عرصه بازیگری باشد. او این روزها در نقش یک «مادر» در فیلم «خوابم می‌آد» ظاهر شده که آنقدر این نقش را قابل پذیرش ایفا کرده، که نوید این موضوع را می‌دهد که اکبر عبدی دوباره به سطح اول بازیگری سینما بازگردد و دوباره نقش‌های پیچیده با هنرنمایی حسی این بازیگر در پرده نقره‌ای سینما ثبت شود.
اکبر عبدی در مراسم اختتامیه سی امین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۹۰ ضمن انتقاد از روند برگزاری و داوری جشنواره اظهار کرد بایستی برای بازی در فیلم ای ایران جایزه سیمرغ بلورین دریافت می کردم عبدی همچنین در تاریخ ۱۳۹۰/۱۲/۲۳ به عنوان میهمان در برنامه پارک ملت حضور یافت و گله هایی از دستمزد حاصل از بازی اش در فیلم سینمایی اخراجیها کرد.وی در این برنامه محمد رضا شریفی نیا را پول دوست خواند.
 
 

 جوایز :

 اکبر عبدی در سال ۱۳۷۸ برای بازی در فیلم مادر ساخته علی حاتمی برنده سیمرغ بلورین نقش دوم مرد از هجدهمین جشنواره فیلم فجر شد. وی همچنین برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از سی امین جشنواره بین المللی فجر برای نقش آفرینی در فیلم خوابم می‌آد ساخته رضا عطاران می‌باشد.

فیلمشناسی :

سال نام فیلم نام کارگردان نقش
۱۳۹۰ خوابم می‌آد رضا عطاران مادر خانواده
۱۳۹۰ بچگیتو فراموش نکن جلال فاطمی  
۱۳۹۰ تلفن همراه رئیس جمهور علی عطشانی  
۱۳۹۰ جابجا علی توکل نیا  
۱۳۸۹ اخراجی‌ها ۳ مسعود ده‌نمکی + نویسنده بایرام لودر
۱۳۸۹ مصادره ایرج قادری  
۱۳۸۸ شرط اول مسعود اطیابی  
۱۳۸۸ زمهریر علی روئین‌تن + نویسنده  
۱۳۸۸ افراطی‌ها جهانگیر جهانگیری  
۱۳۸۷ چشمک جهانگیر جهانگیری عزیز
۱۳۸۷ اخراجی‌ها ۲ مسعود ده‌نمکی + نویسنده بایرام لودر باقالی
۱۳۸۷ کیش و مات جمشید حیدری  
۱۳۸۷ در شب عروسی رضا قهرمانی  
۱۳۸۷ دلداده قدرت‌الله صلح میرزایی  
۱۳۸۷ نظام از راست محمدرضا ورزی
۱۳۸۶ کلاغ پر شهرام شاه‌حسینی  
۱۳۸۶ مظفرنامه محمدرضا ورزی مظفرالدین شاه
۱۳۸۵ اخراجی‌ها مسعود ده‌نمکی + نویسنده بایرام لودر باقالی چه هیکل باحالی
۱۳۸۵ قاعدهٔ بازی + نویسنده احمدرضا معتمدی نارگیل
۱۳۸۵ گوشواره وحید موسائیان  
۱۳۸۵ هدف اصلی قدرت‌الله صلح میرزایی  
۱۳۸۱ کفش‌های جیرجیرک‌دار شاپور قریب  
۱۳۸۰ تارزن و تارزان علی عبدالعلی‌زاده + نویسنده  
۱۳۸۰ نان و عشق و موتور ۱۰۰۰ ابوالحسن داوودی یارولی (عموی باران)
۱۳۷۹ علی و دنی وحید نیکخواه آزاد سرکار استوار
۱۳۷۸ دارا و ندار فریدون حسن‌پور + نویسنده خسرو
۱۳۷۷ جنگجوی پیروز مجتبی راعی + نویسنده  
۱۳۷۷ چشم عقاب شفیع آقامحمدیان  
۱۳۷۶ بدلکاران مهدی صباغ‌زاده  
۱۳۷۶ پنجه در خاک ایرج قادری + نویسنده  
۱۳۷۵ شب روباه همایون اسعدیان + نویسنده  
۱۳۷۵ عشق گمشده شهرام اسدی + نویسنده  
۱۳۷۴ پاکباخته غلامحسین لطفی استوار خراسانی
۱۳۷۴ مرد آفتابی همایون اسعدیان اکبر
۱۳۷۴ یک داستان واقعی ابوالفضل جلیلی + نویسنده  
۱۳۷۳ آدم برفی داوود میرباقری + نویسنده عباس
۱۳۷۳ آرزوی بزرگ خسرو شجاعی + نویسنده  
۱۳۷۳ آقای شانس رحمان رضایی  
۱۳۷۳ تحفهٔ هندی محمدرضا زهتابی + نویسنده  
۱۳۷۳ رویای نیمه شب تابستان داریوش مؤدبیان + نویسنده  
۱۳۷۳ سفر بخیر داریوش مؤدبیان + نویسنده  
۱۳۷۲ روز فرشته بهروز افخمی + نویسنده دجین
۱۳۷۱ هنرپیشه محسن مخملباف + نویسنده اکبر عبدی
۱۳۷۰ دلشدگان علی حاتمی + نویسنده  
۱۳۷۰ سیرک بزرگ اکبر خواجویی + نویسنده  
۱۳۷۰ مدرسهٔ پیرمردها  

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد